Kryeministri Rama dje pas mbylljes së punimeve të Asamblesë së PS publikoi një video me një prej ‘këngëtarëve’ që qëndrojnë në stolat e Liqenit.

“Ju përshëndesim nga liqeni i Tironës, pas Asamblesë s ëPartisë Socialiste me këtë mjeshtrin këtu”, thotë Rama në videon e mëposhtme. Por ky person nuk është dhe aq i panjohur për qytetarët e Tiranës.

Ata e kanë njohur menjëherë dhe thonë se bëhet fjalë për këngëtarin e njohur Shpëtim Levendi, për të cilin në komente i bëjnë apel Ramës që ta ndihmojë sepse bixhozi e ka katandisur në atë gjendje.