HYRJELAJMEAKTUALITETVijon revolta në burgje/ Pas Peqinit, 100 të burgosur hyjnë në grevë...

Vijon revolta në burgje/ Pas Peqinit, 100 të burgosur hyjnë në grevë urie në burgun e Reçit

Pas të dënuarve në burgun e Peqinit, rreth 100 të burgosur në Reç kanë hyrë në grevë urie.

Bëhet me dije se ata kanë refuzuar ushqimin dhe shkak është moslejimi i vizitave të familjarëve që nga fillimi i pandemisë. Gjithashtu ata kanë ngritur zërin edhe për pezullimin e lejeve për të shkuar disa ditë tek familjarët.

Mësohet se kjo është dita e dytë që ata kanë refuzuar ushqimin.

TE TJERA

spot_img