Pas videos ku kryeministri i përgjigjej me video qytetarëve për shqetësimet e tyre lidhur me biznesin, ekonominë dhe mundësinë e një mbylljeje të dytë, ka vijuar duke replikuar ndaj komentuesve me shkrim.

Në dy komente bie në sy se qytetarët i kërkojnë Ramës të largohet, teksa njëri i thotë qartazi se për të ky është ‘’dimri i fundit’’ si kryeministër.

Por Rama ka theksuar se nuk ia bën dot qejfin disave të largohet pasi për të vendos populli dhe ai e jep kupën në fund. Por ai siguron se ata që mbanin karrigen me dhunë kanë ikur përgjithmonë.