Asgjë nuk mungon në historinë e kësaj gruaje: vuajtje, zi dhe lumturi. Në shkurt të vitit 2016 Courtney Hill humbi burrin e saj Brian në një aksident kamioni. Njeriu kishte shërbyer në Irak, Kuvajt dhe Afganistan. Brian dhe Courtney ishin takuar në vitin 2011 dhe janë bërë të pandashme.

Çifti kishte një vajzë, Reagan. Para vd ekjes së bashkëshortit të saj, të dy kishin vendosur të kishin fëmijë të tjerë. Dita që Brian u vra, gruaja e tij mori një provë shtatzënisë, e cila rezultoi negative.

Disa ditë më vonë gruaja përsëriti testin dhe këtë herë ishte pozitiv!

Gjykata nuk e priste; ajo ishte e tr onditur. Ajo i tha Brian të jetë shtatzënë në va rrimin e tij,

“Ne do të kemi një fëmijë,” tha ajo dhe e mbylli arkivolin.

Një muaj më vonë, filloi të përjetonte dhimbje të çuditshme. Courtney nuk kishte asnjë ide se çfarë po ndodhte; ajo kishte frikë nga një abort.

Kur shkoi tek doktori, mësoi një lajm të vërtetë tr onditës. Ajo nuk ishte shtatzënë me vetëm një fëmijë, por me dy djem dhe një vajzë!

“I fryrë. Isha kaq e lumtur që kisha tre buzëqeshje të tjera që më kujtojnë për të “, tha gruaja. Por jeta vazhdoi ta sfidonte dhe në javën e pestë të shtatzënisë mjekët i thanë asaj se një nga binjakët e saj ishte i vd ekur.

Nëna e re kishte zgjedhur tashmë emrat për ta. Ai donte të thërriste djalin e tij të vd ekur Brady. Ajo u shkatërrua.

“Ai më mori në befasi. Unë nuk pres që të dëgjoj këtë lajm gjatë ultrazërit. Më kujtoi humbjen e burrit tim, me vd ekjen e tij arritën gjërat e mira “.

“Humbja Brady, por kisha dy fëmijë të shëndetshëm. Shumica e binjakeve trigeminore mbeten në kujdes intensiv për disa javë, por në rastin tim ne të gjithë shkuam në shtëpi ditën tjetër. Ne kemi vuajtur, por ne gjithashtu kemi qenë të bekuar me mrekulli të vogla “.

Ai i thirri bijtë e tij Harper dhe Miles. Fëmijët kanë lindur më 21 shtator. Për nënën e tyre është e vështirë për t’u shpjeguar të huajve se ata nuk janë binjakë.

“Njerëzit hidhen në përfundimin se ata janë binjakë. Unë i quaj ata të mbijetuar binjakë trigemini. Shumë e kuptojnë, por të tjerët nuk e kuptojnë. Unë nuk pres që njerëzit të njohin historinë time, kam sjellë tre rrahje zemre në barkun tim për 26 javë, por më lëndon të dëgjoj “binjakët” dhe në zemrën time e di se janë trigemina “.

Por vajza më e madhe, Reagan, ndihmon nënën e saj të shpjegojë historinë e tyre. Ajo thotë se vëllai i saj është në qiell me babain e tij.