“Malazezët do të internohen në Sahara!”/ Parashikimet e frikshme të Baba Vangës për 2021

Edhe pse ka më shumë se 20 vite që ka vdekur, Baba Vanga përbën ende lajm kur bëhet fjalë për parashikimin e të ardhmes.

Sipas gruas, në vitin 2021, myslimanët do të fillojnë një lu ftë kimike kundër evropianëve të mbetur. Për shkak të pasojave radioaktive, nuk do të ketë asnjë kafshë ose bimë në hemisferën veriore.

Më tej, mediat serbe që kanë publikuar disa prej parashikimeve të saj, shkruajnë se Baba Vanga pretendonte se në vitin 2022, do të fillojë një luf të e vërtetë. Një udhëheqës nga Azia do të përmbyset dhe për shkak të bom bardimeve në atdheun e tij, Evropa do të përgjigjet me një sulm bërthamor. Kontinenti më i vjetër do të derdhë gj ak.

Për shkak të bo mbave, njerëzit do të sëmuren nga kan ceri dhe situata e vështirë do të vijojë deri në vitin 2026. Sipas saj, gjatë kësaj periudhë malazezët dhe disa popuj të tjerë nga Europa do të dëb ohen në Sahara. Meqenëse profecitë e Vengës nuk përmbajnë detaje, mbetet mister se përse dhe si do të emigrojnë popujt nga Europa.

Pikërisht nga rrezatimi i bombave radioaktive, fillimi i vitit 2026 do ta gjejë Europën thuajse të shpopulluar dhe dy vjet më vonë Kina do të bëhet fuqia më e madhe botërore.

Baba Vanga ka vde kur 23 vjet më parë në moshën 85 vjeç, por parashikimet e saj ishin shumë të respektuara dhe supersticiozët vazhdojnë t’i referohen çdo vit. Ajo mendohet se humbi shikimin në një moshë të re, dhe vetëm pak kohë më pas filluan vizionet e saj për të ardhmen. Ndërsa disa prej parashikimeve të saj janë vlerësuar të sakta plot 85 përqind.

TE TJERA

spot_img