Referuar statusit te sponsorit te klubit futbollit Vllaznia, kryetarja e keshillit bashkiak Brisela Kadija tha se keshilli eshte ne mbeshtetje te vllaznise dhe ndan te njejtin mendin se zgjidhje mbetet privatizimi i vllaznise!

Ne emisjonin “Facebook” ne radio shkodra, gjate nje bisede me gazetaren Merisa Gjoni, Kadina shkoi edhe me tej teksa tha se Sponcori Alban Xhaferri nuk ka te drejta vetem si sponsor pasi kontrata e nenshkruar nga Kryebashkiakja Voltana Ademi nuk eshte kontrate sponsorizuese por menaxherjale.

Duke lene te kuptohej se Xhaferri nuk eshte vetem nje sponsor! Kontrate e cila nuk eshte kaluar ne keshillin bashkiak! Kjo vuri ne pikepytje te drejtat qe ka keshilli bashkiak mbi klubin e futbollit Vllaznia! Ceshtje qe tashme eshte ne gjyq!