Gazetari i njohur Blendi Fevziu teksa ka qënë për një vizitë në qytetin e Beratit ka provuar një profesion tjetër, atë të ndërtuesve.

Fevziu ka provuar se si është të bësh llaç me lopatë. Ai ka ndihmuar një punonjës në rrugë i cili ishte në orarin e punës dhe Blendi së bashku me ekipin e tij të xhirimit ndërhynë për ta provuar profesionin e tij.

‘Kur ndihmon rindertimin ne Berat. Nje qytet fantastik dhe nje udhetim mbreselenes me qytetin e nje mbi nje penxhereve.’-shkruan Blendi, përkrah videos së publikuar në Instagram.