Qeveria prezantoi programin e punësimit të personave të dalë të papunë si pasojë e Codiv-19. Detajet e 3 paketave të punësimit i dha Zëvendës-ministrja e financave Dajna Sorensen.

 

Kryeministri Edi Rama tha se paketat e ndihmës për bizneset dhe pagën e luf tës muajt e shkuar gjatë mbylljes kanë funksionuar. Theksin e vuri tek ndihma sociale.

 

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë Anila Denaj shpjegoi me shifra nivelin e papunësisë në Shqipëri.