Patty Hernandez, 38, dhe burri i saj Carlos, 37, jetojnë në një shtëpi me pesë dhoma gjumi në Charlotte të Karolinës së Veriut, në të cilën strehohen edhe me 15 fëmijë të tjerë, shkruajnë mediet britanike.

Çifti shpenzon 500 dollar në javë vetëm në sende ushqimore dhe pelena. Si rrjedhojë e numrit të madh të anëtarëve të familjes, çifti janë duke kërkuar për një automjet të ri me shumë ulëse.

Nga 15 fëmijë, dhjetë i takojnë gjinisë femërore dhe pesë gjinisë mashkullore. Nga gjashtë prej tyre janë grupe binjakësh.Të gjithë fëmijëve iu fillon emri me shkronjën ‘C’, për nder të babait të tyre, i cili punon si pastrues dyshemesh për të mbajtur familjen e tij.