Nëse po bëheni gati të blini Iphone 12, mendohuni mirë! Çmimet janë goxha të kripura

Celularët iPhone 12 duket se do të jenë më të kushtueshëm se iPhone 11, tregon një raport i ri.

 

Pritej që çmimi i iPhone 12 të ishte më i ulët, por s’ qenka kështu. Më poshtë mund të shihni listën dhe do e kuptoni që çmimet janë goxha të kripura.

 

Çmimet e iPhone 12 fillojnë nga 699 dollarë (585 euro) në 749 dollarë (630 euro) dhe shkojnë në 1,149 dollarë (960 euro) dhe 1,199 dollarë (1,000 euro) për iPhone 12 Pro Max.

TE TJERA