HYRJELAJME“Sapo mori vesh se është me kancer…”. Koço Kokëdhima merr lajmin e...

“Sapo mori vesh se është me kancer…”. Koço Kokëdhima merr lajmin e h idhur por ka një mesazh

Politikani Koço Kokëdhima me anë të një statusi në rrjetin social Facebook ka publikuar rastin e një shqiptari që jeton në Londër i cili pse ka marrë lajmin e kobshëm se ka k ancer, sërish është i lumtur pasi ka marrë pasaportën shqiptare.

 

Postimi i Kokëdhimës në Facebook

 

Miqtë e mi!

 

Më gëzoi pa masë mesazhi kuptimplotë i këtij shqiptari me banim në Londër. Është i lumturuar se ka marrë pasaportën shqiptare, edhe pse sapo ka mësuar lajmin e kobshëm se është diagnostikuar me ka ncer të pashëruar. Jeta është e shtrenjtë dhe ajo duhet jetuar, kudo që të ndodhemi, por thirrja e këtij djali patriot dhe atdhetar që ta ruajmë pasaportën, vendin dhe këmbësinë tonë si sytë e ballit dhe të mos e bra ktisim Shqipërinë, është mesazhi më i bukur në këto ditë të vështira për shumicën e shqiptarëve.

 

Uroj që Zoti t’i japë forcë që ta përballojë së mundjen

 

TE TJERA

spot_img