Shkallojnë dhe gjyshërit/ Po luanin domino, pleqtë futen në sherr, njëri përfundon në spital

117

Një sh err mes dy të moshaurish është regjistruar së fundmi në Vlorë. Të moshuarit kanë go ditur me sende të forta njëri-tjetrin dhe shkak është bërë loja me domino.

Ata janë transportuar në s pital me urg jencë pasi janë god itur me mjete të forta.

Mes tyre kanë ndërhyrë disa persona të tjerë. Në vendngjarje ka mbërritur policia.