I mori jetën 7-vjeçarit shqiptar, gruaja e pa shpirt: Nuk dua të kërkoj falje, s’pendohem!

Alice F. 76 vjeçe e paralajmëroi disa herë v rasjen e vogëlushit kosovar Iliaz, 7 vjeç.

Sot ajo është në gj yq në Bazel. Deri më tani, nuk ka mbetur asnjë gjurmë keqar dhjeje dhe vazhdon të ndihet si vik timë e autoriteteve që ishin nxitur për të vepruar ndaj saj.

Avokati i prindërve të Ilias shtron një pyetje: Duke parë kër cëni met specifike me vd ekje në letrat e Alice F. avokati i prindërve të v ikti mës dëshiron të dijë nga eksperti nëse dikush duhet të kishte ndërmarrë veprime përpara krim it.

TE TJERA