“Njerëz me çanta në shpinë futeshin në shtëpinë e tyre”, pastori Pano tròndit me deklaraten: Në Shqipëri ka grupe satanike

289

Pastori Akil Pano ka deklaruar hapur se në Shqipëri lëvizin grupë te rre zikshme njerëzish që praktojnë sat anizmin dhe ekz orcizmin. I ftuar në studion e “Open”, Pano tha se ata njerëz që futeshin me çanta në shpinë në shtëpinë e familjes Josifi nuk dukeshin normalë.

 

Akil Pano shtoi më tej se gratë e familjes Josifi mund të jenë bërë edhe pjesë e një eksperimenti njerëzor, për të parë se sa mund të përballonin.

 

“Ka grupe sat anike që qarkullojnë në Shqipëri. Këta individë mund t’i jenë nënshtruar një eksperimenti njerëzor se deri ku do të mbërrijnë. Njerëz me çanta në shpinë që futeshin dhe dilnin nga shtëpia e tyre. Ka dhe grupe që praktikojnë ekz orcizmin…Ne u iz oluam për disa javë gjatë pandemisë dhe unë merrja qindra mesazhe që njerëzit i kishte kapur de presioni. Kjo gjë nuk ishte normale,”– tregon Pano.

 

Pastori i njohur Akil Pano tha se lyerja e trupit me uthull e një të vd ekuri nuk është praktikë e krishtërimit.

 

“Në biblën që lexoj unë nuk ekzistion si praktikë lyerja e trupit me uthull. Nuk është praktikë e krishtërimit. Në religjon thuhe se jeta është dhuratë e zotit dhe se vetëvr ásja është mëkat, kjo pasi nuk mundet të rrëfehet. Kur flitet për ringjalljen në Bibël, flitet për ringjalljen e shpirtit. Vajza do të përballet sërish me Prokrurorinë, Blerta nuk tregon disa të dhëna për të cilat dyshohet se ajo….

 

Në deklaratat e motrës nuk thuhet se cilin religjon kanë ndjekur 5 vitet e fundit. Ajo ka thënë që më herët kanë ndjekur Kishën Ungjillore në Përmet dhe pastaj ka ndjekur Dëshmitarët e Jehovait. Në deklaratë Blerta tregon se vitet e fundit ritet i bënin në shtëpi dhe besonin tek ringjallja. Pra ka një paqartësi cili religjon kanë ndjekur. Blerta thotë që ‘ishim të angazhuara për të shkuar në rrugën e Zotit”- tha Pano.