E motra e tij na rrëqethi, vëllai i Zhaneta Josifit qan para kamerave: Më lini atë çupë, ta mbaj si timen!

Vëllai i Zhaneta Josifit, Selman Fejzo, ka folur për ngjarjen e rëndë që ndodhi në Kombinat, ku nënë e bijë u vetf lijuan, pasi besonin se do të ringjalleshin.

 

Fejzo tregoi se kishte rreth dy vite që nuk e kishte takur Anisën, vajzën e motrës që dyshohet se u mbajt 15 muaj e vd ekur në shtëpi.

 

Ai rrëfen se asnjëherë nuk kishte ndjerë erë të keqe në shtëpinë e motrës dhe se ata i kishin thënë gjithmonë se Anisa po flinte ose po lexonte. I vëllai i Zhaneta Josit ka qarë para kamerave të ”news 24”.

 

“Anisa nuk dilte sa herë shkonim në shtëpi. Na thoshin “Anisa është në shtëpi, po lexon e po fle”. Nuk na shkonte kurrë mendja që do ndodhte kjo gjë. Prej kohësh nuk po kontaktoja dot me motrën. U detyrova të shkoja në po lici. Motra me vajzën iu përgjigjen thirrjeve të polic isë. Motra dhe Blerta i thanë policisë “Jemi në shtëpi”. Pol icia na tha se motra me vajzat ishin mirë. Anisën kam rreth 2 vjet pa e takuar. Në shtëpi nuk kemi ndjerë kurrë erë të rëndë. Nuk e kuptojmë arsyen e këtij akti ekstrem. Blerta është e r ënduar akoma, ma lini atë cupë të bëhet mirë se do e mbaj si cupën time. Ma lini, të bëhet mirë.

 

TE TJERA