Motër dhe vëlla përballen me njëri-tjetrin për pronën: Çfarë dokumentesh kërkon kjo, se po më çudit fare…

Rubrika “Shihemi në gjyq”, në Tv Klan solli ditën e sotme konfliktin në familje si pasojë e një prone. Vëlla e motër nga qyteti i Gjirokastrës u përballën me njëri-tjetrin.

Klara kishte kërkuar që në seancën e ndërmjetësimit të kishte përballë prindërit dhe jo vëllain, por për shkak të gjendjes së vështirë shëndetësore, ata e kishin të pamundur që të ishin në studio.

Klara ka një fëmijë 8 vjeç dhe u shpreh se e ka të pamundur ta rrisë vetëm me të ardhurat e saj. Ajo dëshiron që të pajiset me dokumente në emrin e saj, për hyrjen në të cilin aktualisht është duke banuar.

TE TJERA

spot_img