U kujdes për vajzën shtatzënë që nuk e njihte, gruaja: Për 13 vjet…

150

Programi “Historia ime”, në TV Klan solli ditën e sotme një histori shumë frymëzuese dhe tepër të veçantë. Meliha rrëfeu në studio se si u bë një nënë e dytë për një vajzë që e takoi krejt rastësisht.

Vajza gjendej në një gjendje të keqe emocionale, ishte braktisur nga i dashuri dhe familja nuk e pranonte sepse ishte shtatzënë. Nuk kishte ku të qëndronte dhe Meliha e strehoi në shtëpinë e saj.

Ajo u kujdes për të gjatë gjithë periudhës së shtatzënisë dhe ishte pranë saj edhe kur ajo solli në jetë vajzën e saj.

Pasi dolën nga spitali, Meliha i mori sërish në shtëpi dhe për 13 vjet është kujdesur për to. Në studio ajo tregon se atë vajzë e ka rritur vetë dhe nuk e ndan nga nipërit e saj.