“Kur e ke c*cën pa nxirë…” u tall me foton e saj, Alba Hoxha i kthehet gazetarit: Karamelja mbahet në gojë!

171

Pak ditë më parë një postim në Instagram i gazetarit Flavio Qarri mori shumë vëmendje dhe u komentua gjatë. Flavio publikoi një foto ku shfaqej Alba Hoxha teksa prezantonte motin e veshur me një fustan të bardhë.

“Kur e ke c*cën e panxirë mirë, por sponsorat të sjellin fustanin e gabuar. Parashikimi i m*tit”, ka shkruar Qarri krahas fotos së Albës. Alba ka reaguar për herë të parë pas këtij postimi, e ftuar tek “Rudina”.

“Çfarë do t’i thoje atyre njerëzve që i komentojnë ato veshjet e tua tek moti?”, e pyeti RudinaPak ditë më parë një postim në Instagram i gazetarit

Flavio Qarri mori shumë vëmendje dhe u komentua gjatë. Flavio publikoi një foto ku shfaqej Alba Hoxha teksa prezantonte motin e veshur me një fustan të bardhë.

“Kur e ke c*cën e panxirë mirë, por sponsorat të sjellin fustanin e gabuar. Parashikimi i m*tit”, ka shkruar Qarri krahas fotos së Albës. Alba ka reaguar për herë të parë pas këtij postimi, e ftuar tek “Rudina”.

“Çfarë do t’i thoje atyre njerëzve që i komentojnë ato veshjet e tua tek moti?”, e pyeti Rudina. “Nuk do i ndahem motit deri në fund. Njerëzve që komentojnë veshjet i them që rëndësi ka që merren me mua.

Karamelja mbahet në gojë”, u përgjigj Alba.“Nuk do i ndahem motit deri në fund. Njerëzve që komentojnë veshjet i them që rëndësi ka që merren me mua. Karamelja mbahet në gojë”, u përgjigj Alba.