Rama bën për herë të parë deklaratën rrëqethëse: S’i dihet jetës, Zahos dua t’i lë këto

315

Kryeministri Edi Rama ka zbuluar sot se ka gjithsej deri tani 22 pa di, ndërsa tregoi për herë të parë shkakun që e shtyn ta bëjë këtë.

Arsyeja tha kreu i qeverisë shqiptare është Zaho, djali i tij i vogël.

 

“Unë kam 22 p adi për shpifje që ta dini, kjo pa di që kam bërë këtu për Ramushin ka bërë shumë zhurmë se është jo e zak onshme, por janë 22 të tilla me figura politike që unë i kam në proces, s’janë bërë publike, si kam bërë për t’i bërë publike por dua të kem mundësinë që djalit tim të voglit, t’ja lë një tufë fletësh që t’i ketë dhe që ta ndihmojnë të kuptojë si mund ti shpjegojë e interpretojë lajmet e pafundme që do ndeshë kur të hyjë në google e të shkruajë “Edi Rama, im atë”

e do lexoje për një mon stër të të gjitha të zezave të imagjinueshme e të paimagjinuesjhme.

Mund mos ta ketë mundësinë të mos më pyesë mua vetë, nuk e dimë, jetës nuk i dihet.

 

Kjo është arsyeja pse kam 22 gjyqe e do vazhdoj të bëj, i përzgjedhm jo me të gjithë”, tha Rama.