Si të largosh erën e keqe nga këpucët, një sekret i vogël që duhet ta dini

193

Një palë këpucë të bukura, elegante, me taka nuk mund të shoqërohen me një aromë të pakëndshme kur i heq nga këmbët.

 

Por çfarë të bësh?

Është fare e thjeshtë! Hidhju një bustinë çaji!

 

Për të larguar erën e këmbëve, ky është një sekret shumë i këndshëm dhe elegant: pasi të jenë tharë bustinat e çajit, vendosi brenda këpucëve për 24 orë. Kaq!

Lexo edhe:   Vjen çifti i dytë në Përputhen 40, kërcet puthja pasionante mes studios