Më thuaj si e mban telefonin, Të të them cfarë personaliteti ke

168

#1 Të mbash celularin me një dorë dhe të shkruash më gishtin e madh. Nëse ju e mbani celularin me një dorë dhe njëkohësisht shkruani atëherë ju jeni një njeri mjaft i aftë i cili mund të bëjë disa veprime njëkohësisht. Jeni një njeri mjaft i disiplinuar dhe i organizuar në të njëjtën kohë.

#2 Mbani celularin me të dyja duart dhe e përdorni me gishtin e madh. Nëse ju jeni pjesë e këtij grupi atëherë jeni individë mjaft të mbyllur, që e vlerësoni dhe e pëlqeni shumë privatësinë. Shpesh herë mund të shfaqeni dhe si njerëz të ftohtë por brenda jush keni shumë dashuri për të dhënë.

#3 E mbani celularin me të dyja duart dhe shkruani me të dyja duart. Jeni një njeri mjaft emocional edhe pse disa herë jeni i paqëndrueshëm. Duhet të jeni më të sigurtë tek vetja juaj. Vetëvlerësimi është çelësi i suksesit.