Ard Daullxhiu i merr postin Ard Veliut/ Rrjeti shp ërthen me batutat kundër drejtorit të Policisë

Vazhdojnë ak uzat dhe de noncimet ndaj kreut të Policisë Ardi Veliut, që sot nxorri një video me qëll im që të justifikonte dhu nën shtaz arake të 4 policëve ndaj një adoleshenti.

 

Por në vend që të mbrohej, Veliu është përfshirë në një ska ndal edhe më të madh se ai i policëve që frymëzohen nga ai duke bal tosur padrejtësisht nënën e 15-vjeçarit, dhu na ndaj të cilit bëri xhiron në rrjetet sociale dhe në media.

 

Kaq ka mjaftuar që në rrjetet sociale të shpë rthejnë memet kun dër drejtorit të Përgjithshëm të Policisë.

 

 

 

 

 

TE TJERA