Reagimi i kryeministrit “për të vënë duart në kokë“, gazetari ul pantallonat para Ramës

1712

Në studion e emisionit “Real Story”,,gazetari Alfred Lela uli pantallonat dhe i tregoi kryeministrit Rama se është grushtuar dhe shkelmuar nga policia gjatë protestës pas shembjes së teatrit.

Por Rama nga ana e tij u shpreh se ndaj Leles nuk është ushtruar asnjë lloj dhune.
Pjesë nga debati:

Raiffesien Bank brenda artikujve
Lela: Edi, Po të drejtohem me ti, se ti je një njëjës.

Rama: Si urdhëron zoti prokuror

Lela: Po më dhunon për herë të dytë..

Rama: Trego dhe sillu me edukatë.

Lela: Gënjeve me këtë që the

Rama: Kush e ka gjykuar Budina apo Lesi Makbeth se nuk flet kështu një gazetar pa pikën e etikës si të ishte fiks një personazh i karagjozit.

Lela: Nuk të ka pëlqyer xhesti im ty, i xhestit futjes hedhjes për të ndihmuar një vajzë. Ti je në anën tjetër të historisë, se ti je për dhunën ndaj tyre. Silva Caka u mor nga jashtë rrethimit

Rama: I drejtohesh të ftuarit pa pikën e etikës.

Lela: T’u drejtova ashtu sic e meriton. S’ka se sit ë pëlqejë kjo, se je komplet në anën tjetër. Silva Cava është marrë nga jashtë rrethimit nga policët.

Rama: Këto janë tregimet e tua, përralla bëni pa mua. Unë flas për atë që është, që e shoh unë, e sheh publiku.