Hoqi tatuazhin me kryq dhe iu përkushtua islamit, Çiljeta: Kam 10 vite që..

Çiljeta Xhilaga, është një ndër këngëtaret më të njohura për publikun shqiptar.

Shpeshherë ajo rikthehet në qendër të vëmendjes, sidomos kur bëhet fjalë për mënyrën e saj të jetesës dhe të qenit praktikante e fesë islame.
Disa shprehen kritikë ndaj saj, duke thënë se një femër praktikante e fesë nuk mund të ekspozojë trupin në publik.

Megjithatë ajo i hodhi poshtë këto pretendime, teksa e ftuar në emisionin “Ftesë në 5”, deklaroi se agjëron dhe praktikon islamin prej 10 vitesh.

Ajo tha:

Nata e Kadrit është një natë që nuk duhet humbur, sepse vjen vetëm njëherë në vit., I sugjeroj të gjithë të rinjve të falen dhe të luten sot, edhe pse nuk mund të dinë asgjë, mjafton dhe një ‘Bismilah’.
Ajo tha gjithashtu se lutjet kryesore që bën, lidhen me shëndetin dhe familjen e saj.

TE TJERA