Kur ishte velinë, Luana Vjollca bëhet nostalgjike dhe publikon foton e 12 viteve më parë

193

Sot është një prej moderatoreve dhe këngëtareve më të ndjeka, por karrierën e saj Luana Vjollca e ka nisur si një velinë.

 

Ajo ka qenë në moshë fare të vogël, kur doli për herë të parë në ekranin e “Top Channel” dhe këtë na e ka kujtuar me një foto të publikuar në “Instagram-in” e saj nga viti 2008.

 

Luana është një nga femrat më tërheqëse të ekranit, por vëmendjen me bukurinë e saj e ka marrë që në fillim.