Mesazhi i fortë i djalit të kryeministrit Rama: Prandaj ne nuk e humbasim zemrën

Greg Rama djali i kryeministrit Edi Rama ka zgjedhur një mesazh ‘goditës’ nga Bibla pikërisht sot në festën e Pashkëve Ortodokse.

Përmes një postimi në “Instagram”, Gregu ka publikuar një mesazh kuptimplotë, në të cilin thuhet se shpirti përtërihet nga brenda dita-ditës dhe tejkalon dhimbjen e të gjithave, duke mos e lënë zemrën të humbasë.

“Prandaj ne nuk e humbasim zemrën. Megjithëse nga jashtë po harxhojmë, por nga brenda po përtërijmë dita-ditës. Sepse problemet tona të lehta dhe të çastit po kërkojnë për ne një lavdi të përjetshme që tejkalon dhimbjen e të gjithave”, shkruhet në mesazhin e puplikuar nga Gregu në “Instagram”.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img