Astrologia Meri Shehu ka një superlajm! Kjo shenjë Horoskopi do të mbulohet me para

378

Astrologe Meri njofton se sot asteroidi Xiron ndodhet afër me asteroidin Urania. Asteroidi Urania ndikon tek llogaritë, pengesat, kushtëzimet, sjell zgjidhje praktike, të zgjuara dhe rivlerësim të talenteve e mundësive nga e para.

 

Është përmbysja e fatit të keq dhe marrja e situatës në dorë shkruan Meri. Përgjithësisht ka lajme të mira për të gjitha shenjat, por Peshqit duket se do jenë me fat.

 

Meri i sugjeron të shpenzojnë sa të duan sepse nuk do të mbeten pa para. Sipas saj, gjithçka aty ku mbaron, fillon.