SHKODER, DIGJEN DY AUTOMJETE

279

Dy automjete jane perfshire nga zjarri paraditen e sotme ne lagjen Gjuhadol, zjarri ka rene fillimisht ne mjetin tip Volkswagen dhe me pas zjarri eshte perhapur edhe ne mjetin tjeter tip Mercedes Benz e gjitha kjo ka ndodhur si pasoje e rrugicave te ngushta dhe zenies se rruges nga ana e mjeteve te parkuara anes rruges cka ka bere qe mjetet e zjarfikseve te kene veshtersi qe te hyjne dhe te afroheshin tek mjetet qe po digjeshin

kjo vonese prej rreth 15 minutash ka rezultuar fatale per mjetin Volsvagen i cili eshte djegur pothuajse plotesisht ndesa mjeti tj Mercedes eshte djegur pjeserish