“Na je bërë si Enveri”, Rama komentuesit: Rri aty, laj duart, hap dritaret dhe lexo libra!

181

Kryeministri Edi Rama, ka folur sot papushim në ERTV dhe nëpër televizionet informative, duke ju kthyer përgjigje komenteve të qytetarëve. Njëri prej komentuesve, ka shprehur mendimin se Rama ngjason me Enver Hoxhën. “Na je bërë si Enveri…”, shkruan komentuesi.

 

Kryeministri nuk ka dhënë ndonjë përgjigje për diktatorin e djeshëm, por e urdhëroi qytetarin të lajë duart, të hapë dritaret dhe të lexojë librat.

 

“E ke njoft’ Enverin ti? Apo ta ka treguar baba?! Pse u bëra si Enveri unë, se po mbroj jetën tënde? Rri aty, laj duart, hap dritaret dhe lexo librat! Të jesh gati kur te kthehesh në shkollë”, tha Rama.