Policia shoqëron disa persona që nuk iu bindën urdhrit të qarkullimit

307

Dhjetëra persona janë shoqëruar në komisariat nga policia e Vlorës mbrëmjen e të kësaj të mërkure.Këta shtetas, kryesisht këmbësore, kanë shkelur orarin e detyruar të lëvizjes që në fakt mbyllet në 18:00.

 

Një pjesë e madhe e tyre janë përdorues biçikletash të cilët janë shoqëruar në komisariat për të kryer procedurat e ndë shkimit me gj obë.

 

Uniformat blu janë aktive në këto orë të mbrëmjes edhe me këmbësorë, por dhe patrulla policie në lëvizje në qytetin bregdetar.