Keni të drejtë të lëvizni vetëm 2 shkopinj dhe të fitoni numrin më të madh të mundshëm

207

Testet dhe kuizet sa janë argëtuese ato janë dhe një mënyrë e shkëlqyeshme për të testuar aftësinë e trurit tuaj si dhe mprehur atë.

 

Provoni se sa i aftë jeni të zghidhni testin që iu është dhënë më poshtë. Keni të drejtë të lëvizni vetëm 2 shkopinj dhe të fitoni numrin më të madh të mundshëm!

 

Shpjegim: Fijen e shkrepëses në krye dhe në fund të numrit 0 shnëdrrone në 1 dhe vendosne pas numrit 8.