Ish-deputeti i PD-së: Kush do e ndalojë Ilir Metën të takojë qytetarët në 2 mars?

188

Ish-deputeti i PD-së Klevis Balliu u shpreh se askush nuk e ndalon dot Presidentin të takohet me qytetarët. Ai tha e Meta nuk ka asnjë opsion tjetër për të mbrojtur Kushtetutën.

Klevis Balliu: Nuk ka një person që këto prova dhe këto fakte nuk qëndrojnë. Vetëm një person po i pengon nga plani i tyre ogurzi për të kapur Gjykatën Kushtetuese. 2 marsi është detyrim qytetar.

Meta nuk ka ndonjë opsion tjetër sot për të mbrojtur Kushtetutën. Kush do ta pengojë Presidentin e Republikës për të takuar qytetarët? Ai ka bërë qindra takime me qytetarët. Kush e cakton kornizën e Presidentit të Republikës?

Kush e ndalon Presidentin e Republikës të takojë qytetarët? Duhet të theksojmë se faktet janë ato që janë bërë publike nga Presidenti i Republikës. Këto janë prauar dhe nga maxhoranca. Askush nuk nga mazhoranca nuk thtoë që këto prova nuk janë të vërteta.