“Kurova kancerin nga uji”, pas dëshmisë së pacientit 30 mjekë nisen drejt vendit të shenjtë

363

Pretendimet e një pensionisti, i cili tha se ka nce ri i tij u kurua mrekullisht nga uji i shenjtë në Lourdes, do testohen nga mjekët. Kazik Stepan beson se uji i shenjtë i Kishës Katolike romake në Francë, e kuroi nga kanceri.

 

71-vjeçari kishte ka nc er në palcën kurrizore që e la të paaftë për të ecur dhe mjekët frikësoheshin se nuk do i mbijetonte sëmundjes. Por sipas tij, falë ujit të shenjtë është në gjendje të ecte. Dhe një ekip prej 30 mjekësh nga International Medical Committee of Lourdes do vlerësojnë pretendimet e tij.

 

Stepan, i cili jeton në Kent, dëshiron që mjekët të mbështesin teorinë e tij se ishte “i bekuar me një shërim të përhershëm”.