Dreka në Shirokë

408

Ju akoma nuk keni parë pjesën e liqenit, as keni pasur mundësi ta shihni Shkodrën, nga kjo pikë shikimi.Prandaj merrni makinën dhe për 20 minuta mund të sodisni liqenin e pafund, kufinjtë e të cilit nuk ti kap dot syri.

Liqeni, i cili ka edhe një shëtitore të gjatë buzë bregut dhe ku syri të sheh njerëz që shëtisin, peshkojnë, vrapojnë apo pedalojnë, është mushkëria e qytett dhe krenaria tjetër e madhe e tyre. Lokalet janë të shumtë,

Restorantet ndodhen në breg të liqenit dhe aty ne rekomandojmë tavën e krapit, apo krapin në tjegull, gatime tradcionale të liqenit, shoqëruar gjithmonë me verë.

Për fëmijët nuk mungojnë asnjëherë picat.