Berlusconi habit gjatë prezantimit të kandidates në Calabri: E njoh prej 26 vitesh, s’ka ma dhënë kurrë

174

Ish-kryeministri i Italisë, Silvio Berlusconi, për shkak të një deklarate të tij është rikthyer sërish në vëmendje. Gjatë prezantimit të një kandidate nga partia e tij në Calabria, Berluskoni ka bërë që të gjithë të pranishmit të qeshnin.

Berlusconi tha se ai e njihte shumë mirë kandidaten që po prezantonte, pasi prej 25 vitesh kishin miqësi, por nuk kishin shkuar kurrë bashkë dhe pse ish-kryeministri kishte dëshiruar.

“Është një zonjë që unë e njoh prej 26 vitesh, por nuk ma ka dhanë kurrë. Edhe unë e kam pas jo vetëm si deputete të grupit tim parlamentar, por edhe në qeverinë time”, ka deklaruar ish-kryeministri italian.