HYRJELAJMESHOWBIZTentoi të imitonte Victoria Beckham, ja si e pëson moderatorja shqiptare

Tentoi të imitonte Victoria Beckham, ja si e pëson moderatorja shqiptare

Pop Culture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë një grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa humbur argëtimin dhe natyrshmërinë si pikë të fortë të programit.

 

Edhe rasti që bën fjalë është për një argëtim, por e ka pësuar vetë prezantuesja, teksa ka dashur të sfidojë kolegen e saj në një ushtrim sportiv duke imituar bashkoshorten e David Beckham, Victoria.

 

Pasi vendosën që imitojnë foton në ekran njëra nga gocat ë rëzuar gjatë trasmetimit duke shkaktuar edhe të qeshura në studio.

TE TJERA

spot_img