Shqiptari blen gjel deti ne treg por nuk e beson cfare gjen brende ne stomakun e gjelit

Shqiptaret po kthehen ne nj popull mashtrues.Ne cdo fush te jetes ndeshesh me njerez qe vetem duhet te mashtrojne.

Cfare do gje qe te blesh ne tregun shqiptart 80 perqind eshte me hormone apo mall i skaduar apo mall ma qe nuk i dihet burimi.

Keshtu ka ndodhur dhe me kete bleres qe kur ka blere gjelin e ka gjetur stomakun e tij te mbushur me zhavore.

Ky eshte nje trup per ti shtuar kilet gjelit.

Gjera te tilla ndodhin shpesh ne tregun shqiptar ku tregtari apo shitesi mashtron me produktin qe shet.

TE TJERA