Rama e nis ditën me fjalët e shenjta: Kush beson nuk shpif, nuk mallkon… dhe nuk flet si të ishte budalla

Kryeministri Edi Rama ka nisur ditën e sotme me fjalët e shenjta nga Profeti Muhamet: ‘Kush beson nuk shpif, nuk mallkon dhe nuk flet shëmtuar apo si të ishte budalla’.

Kujtojmë se ditën e djeshme Gjykata e Tiranës vendosi të dënojë për përhapje lajmesh të rreme dhe shpfje ish-kryeministrin Sali Berisha dhe të dëmshpërblejë kryeministrin Edi Rama me shumën 500 mijë lekë si person i dëmtuar nga një shkrim në rrjetet sociale.

Përveç gjobës, Gjykata e Civile Tiranë ka vendosur se Sali Berisha duhet të fshijë nga rrjetet sociale postimin ku shprehej se BE nuk pranon Shqipërinë në familjen e saj, për shkak se Rama përkrah tra fikantet e dro ges.

TE TJERA