NDËRRIMI I VITEVE DO TI GJEJË NË PUNË

217

Ky është ekipi i zjarrfikësve të Shkodrës i cili natën e ndërrimit të viteve do ta presë në krye të detyrës dhe jo në tryezën familjare.

Pavarësisht se dëshira për të festuar, ata puna i detyron që edhe këto ditë të bukura t’i kalojnë pranë mjediseve të punës, përfshi edhe drejtuesit e saj. Shefi i sektorit operacional pranë shërbimit zjarrfikës thotë se kjo është një gjë e zakonshme . Mos prania e tyre në tryezën familjare në natën e ndërrimit të viteve, është kthyer në monotoni gati thuajse të përvitshme.

 

Bushati ka një apel për të gjithë qytetarët që atë natë të tregojnë kujdes në përdorimin e lëndëve pirotikenike. Po i njëjti apel shkon edhe për familjarët që të tregohen të kujdesshëm gjatë përdorimit të gazit kur të gatuajnë

 

Nje koment ai e ka edhe për telefonatat e rreme, dhe për shoferët që të mos parkojnë në vende të gabauar mjetete e tyre sepse një sekond vonesë është ndoshta humbje jete

 

Natën e Vitit te Ri dy mjete zjarrfikëse do te jene ne gatishmëri dhe te ndare ne stacione te ndryshme të qytetit për te përballuar çdo rast zjarri.

 

MIRSAD RAKAJ, STAR PLUS TV