HYRJELAJMEKURIOZITETESi të zgjidhni partneret/ Grupi i gjakut tregon edhe personalitetin e njeriut

Si të zgjidhni partneret/ Grupi i gjakut tregon edhe personalitetin e njeriut

A e dini se japonezët përdorin metodën e analizës së llojit të gjakut kur zgjedhin partnerët, veçanërisht shoqëruesit e jetës?

Në atë mënyrë ata i “kontrollojnë” partnerët, duke dashur të shohin nëse marrëdhënia e tyre mund të ketë një të ardhme.

Teoria është pranuar gjithashtu se një profil i saktë psikologjik mund të nxirret nga kjo, kështu që duket se kur përkthehet në fushën e dashurisë.

Grupi A Gruaja me këtë lloj gjaku është në dukje e ftohtë, por në të vërtetë është shumë e ndjeshme, dhe burrat që kanë këtë lloj gjaku janë besnikë dhe të përkushtuar. Të dy gjinitë janë të gatshëm të sakrifikojnë familjen dhe të marrin përgjegjësinë

për veprimet e tyre. Burrat në këtë grup nuk i pëlqejnë gratë në ‘topin e parë’, por kur e fitojnë, atëherë partnerët shohin të gjitha përfitimet e tyre.

Grupi B Njerëz intrigues dhe interesantë, në dukje të përmbajtur dhe të tërhequr, kanë grupin e gjakut B.

Gratë presin dashuri, përkushtim dhe besnikëri nga partnerët, por edhe dëshmi të vazhdueshme të dashurisë. Është më e vështirë që të vendosin të martohen, por nuk është më e lehtë për burrat, të cilët kanë provuar prej kohësh partnerët e tyre.

Por kur bien në dashuri dhe martohen, ata janë të gatshëm të bëjnë gjithçka për gruan.

Grupi AB Gratë e këtij lloji të gjakut zgjedhin partnerë të frymës aventureske. Kur mendojnë se nuk mund të fshihen më, por është koha të zhvishen para palës tjetër, ata ikin. Burrat janë simpatizantë të shkëlqyeshëm, por janë delikatë dhe të matur.

Grupi 0 Gratë me grupin e gjakut zero duhet të konfirmojnë veten përmes martesës dhe familjes, pastaj ‘sundojnë nga hija’, duke korrur sukses profesional

përmes burrit të tyre. Burrat janë të bashkuar me familjen, por luftojnë monotoninë e përditshme, duke dëshiruar argëtim të vazhdueshëm./kosovapress/

TE TJERA

spot_img