Drejtori i “Festivalit të Këngës” tregon nëse do të rishikohet votimi për çmimin e parë

291

Drejtori i përgjithshëm i “Festivalit të Kënëgs”, Thoma Gëllçi , në një prononcim për gazetën “Panorama”, ka thënë se vendimi i jurisë është i pavarur dhe i padiskutueshëm.

“Siç është në traditën e RTSH-së, së shpejti do të zhvillohet analiza e festivalit që do të jetë e hapur për shtypin dhe publikun. Debatet janë të natyrshme ndërsa vendimi i jurisë është i pavarur dhe padiskutueshëm,” ka thënë ai.

Këtë vit, si rrallë herë, është kontensuar shumë çmimi i parë i Arilena Arës, aq sa është hapur dhe një peticion për të rishikuar votimin nga fansat e Elvana Gjatës.