HYRJELAJMEHISTORIFoto e rrrallë! Momenti kur Esat Pasha dorëzoi Shkodrën, në vitin 1913

Foto e rrrallë! Momenti kur Esat Pasha dorëzoi Shkodrën, në vitin 1913

Për herë të parë fmimages.net publikon një fotografi të rrallë dhe historike, e cila është botuar në gazetën angleze “THE SPHERE”, në vitin 1913.

 

Në foto shihet Esat Pasha, Princi malazez Danilo Aleksandar Petrović-Njegoš dhe oficeri i lartë malazez Radomir Vešović, gjatë takimit të tyre për dorëzimin e Shkodrës, Malit të Zi.

 

Esat Pasha, Princi malazez Danilo Aleksandar Petrović-Njegoš dhe oficeri i lartë malazez Radomir Vešović

TE TJERA

spot_img