Me çfarë ju ngjason kjo pemë Krishtlindjesh

128

Kryeqyteti i Lituanisë, Vilniues mirëpret festimet e fundvitit me një pemë të pazakontë dhe të madhe Krishtlindjesh në sheshin qendror të qytetit.

PUBLICITET

Ndriçuar nga 70,000 drita, pema e Krishtlindjeve e këtij viti është e lartë 27 metra dhe u krijua nga rreth 6,000 degë bredhi.

 

Dritat që e zbukurojnë janë blu dhe të bardha dhe forma e pemës ngjan me një gur shahu.

 

Pema marramendëse nuk tërheq vetëm vizitorët në qytet pasi tregu tradicional i Krishtëlindjes është ideal për blerje, por gjithashtu sheshi është i përsosur për shëtitje si për të rriturit ashtu edhe për fëmijët.

 

 

PUBLICITET