PENSIONISTËT NË KUKËS: S’DUAM SHPËRBLIM PËR FUNDVIT, PARATË T’U DHUROHEN TË PREKURVE NGA TËRMETI

198

Pensionistët e Kukësit solidarizohen me të prekurit nga tërmeti. Ata shprehen se janë dakord që qeveria t’i kalojë fondin për shpërblimet për festat e fundvitit të prekurve nga tërmeti.

PUBLICITET

Para gjendjes së jashtëzakonshme në tre qarqe të vendit, qeveria do të rishikonte vendimin për fondin e shpërblimeve të pensionistëve për fundvit. Në vendimin e miratuar më 6 dhjetor theksohet se ndalohet përdorimi i fondit të veçantë të institucioneve për festat dhe shpërblimet.

Çdo fundvit qeveria ka shpërndarë 3 mijë deri 5 mijë lekë shpërblim për festat e fundvitit, për pensionistët, familjet me ndihmë ekonomike dhe personat me aftësi të kufizuar.

PUBLICITET