Pamje të mahnitshme nga qyteti juglindor/ Korça “kartolina” e fundvitit

305

Në prag të festave të fundvitit, qyteti i Korçës është veshur me drita shumëngjyrëshe.

- PUBLICITET -

 

Pazari i qytetit, pedonalja dhe Katedralja janë disa nga zonat të cilat janë zbukuruar deri në detaj duke e kthyer këtë qytet një ndër më të preferuarit për turistët.

 

Dritat shumëngjyrëshe, zjarri, vera, serenatat janë ato të bëjnë të dashurosh Korçën dhe atmosferën që ajo dhuron në fundvit.

 

Shikoni galerinë e mëposhtme

- PUBLICITET -