Punon në një klinikë dentare, vajza me sindromën Down dhuron pagën e saj për të prekurit nga tërmeti

187

Një vajzë me sindromën Down është punësuar në një klinikë dentare nga stomatologu Burim Buzhala në Kosovë.

PUBLICITET

Ajo quhet Eloida, e cila ka kryer një gjest shumë emocionues me pagën që ka marrë nga puna që ka bërë.

Vajza ka kontribuar për të prekurit nga tërmeti që la 51 vik.tima në Shqipëri, duke dhuruar rrogën e saj.

E ftuar në emisionin ‘Shqiptarët për shqiptarët’, Eloida deklaroi se një pagë të saj mujore do ta dërgojë si ndihmë për të prekurit nga tërmeti.

Vajza shoqërohej edhe nga personi që e kishte punësuar, i cili ndër të tjera u shpreh se ishte i frymëzuar nga Ela dhe ma dje ai tha se do t’i bashkohej nismës për të ndihmuar shqiptarët.

PUBLICITET