HYRJELAJMEPOLITIKËRama thumbon kryetarët e bashkive: Vitin e ardhshëm kush është keq për...

Rama thumbon kryetarët e bashkive: Vitin e ardhshëm kush është keq për vetura të gjejë një kalë

Në mboledhjen e sotme të qeverisë, kryeministri Edi Rama ka thumbuar dhe kryetarët e bashkive për shpenzimet në bashkitë që ata drejtojnë.

 

“Në vitin e ardhshëm nuk do të blihet asnjë makinë, as do mobilohet asnjë zytë, tavolinë, kolltiqe, televizorë e të tjera, në të gjitha bashkitë e vendit. Kush do të jetë keq për makinë të gjej një kalë. Kryetar bashkie me kuaj do të ishin një inovacion ekologjik dhe sidomos kryetarët e njësisë administrave, që të mos rrinë vërdallë me vetura.”, u shpreh Rama.

 

Rama mbledh sërish qeverinë. Kryeministri i bën thirrje qeverisë që që identifikojë përgjegjësit e ndërtimeve. Ai premtoi se do të ndërtojë në një plan afatgjatë10 mija banesa, dhe një afatshkurtër 5 mijë. Ai premtoi se në Tiranë, Durrës dhe Kurbin do të ndërtohen lagje të reja. Rama nënvizoi se para Krishtlindjeve të pastrohen të gjitha inertet në Durrës me kontribut të kompanive private.

TE TJERA

spot_img