HYRJELAJMEAKTUALITETPostimi prekës që i riu nga Kosova kishte bër për tërmetin, ndërsa...

Postimi prekës që i riu nga Kosova kishte bër për tërmetin, ndërsa dje ndërroi jetë November 30, 2019

I riu nga Hani i Elezit që ndërroi jetë, Sali Koraci, ishte edhe këngëtar. Ai kishte reaguar edhe për tërmetin në Shqipëri, ku kishte dhënë disa arsye se përse kishte ndodhur ai.

 

Sipas postimit që ai kishte lën e që ishte edhe i fundit për të, ai shihet se ishte një djalë i urtë, e edhe fetar dhe që adhuronte Zotin.

 

Nese eshte keshtu siq po e them te verteten mos u prekni . Pranojeni kete fakte . Edi qe ky postim nuk do pelqehet nga askush .

TE TJERA

spot_img