Edhe muaji dhjetori nis me lëkundje tërmeti, sa ball ishin lekundjet e mëngjesit të sotëm

509

Nuk ishte menduar kurre qe dhe muaji Dhjetor te niste me lekundje sizmike.

- PUBLICITET -

Sot ne oren 7 te mengjesit eshte shenuar nje lekundje por mos u shqetesoni sepse keto lekundje do te fillojne te bien pak nga pak.

Por epiqendra ishte 19km ne fshatin Mamurras dhe thellesi 10 km.

Keto lekundje u ndien ne Durres Tirane dhe ne Elbasan.

Por shpresojme qe ne ditet ne vazhdim magnituda pritet te bie.

- PUBLICITET -