Dalin pamje të reja, se sa i fuqishëm ishte tërmeti në Shqipëri (VIDEO)

635

anë publikuar pamje të reja nga tërmeti në Shqipëri.

 

Tërmeti edhe nga këto pamje, shihet se ka qenë tepër i fuqishëm.

 

Hiq më pak se 52 viktima janë shënuar nga tërmeti 6.4 ballëbtë rihterit.

 

Ndërkohë që janë lënduar mbi 700 persona, derisa janë shkatërruar shume ndërtesa në Durrës dhe në Thumanë.

 

Në vazhdim shikoni këto pamje: